Andrea si Mihai Tema nuntii
Nunti reale

Andrea si Mihai Tema nuntii

de

Povestea nuntii in care Andrea si Mihai au fost protagonisti, continua, prezentandu-va in cele ce urmeaza ideea de la care a pornit organizarea nuntii precum si furnizorii care au fost alaturi de Andrea si Mihai intr-o zi atat de speciala. Daca ai ratat prima parte a povestii, te invitam sa o descoperi.

Cam la 2 luni dupa ce am stabilit data si locatia nuntii, ne-a venit ideea sa il avem pe Caragiale ca sursa de inspiratie pentru nunta. De acolo, au pornit alte idei: textul invitatiei plin de expresii din scrierile lui I.L.Caragiale, aranjamentele florale din sala au fost asezate in palarii, de altfel, palariile au fost prezente si pe masa noastra, a mirilor.

Decoratiuni florale in palarie nunta Andrea si Mihai

De asemenea, una din trupele de dans a avut parte din costumatie frac si joben, multa culoare si mult umor.

Grupuri dansatori nunta Andrea Mihai Oradea

Nu a fost usor sa le punem toate cap la cap pentru a avea evenimentul asa cum ne doream, insa a meritat tot efortul. Am investit timp, resurse financiare, insa am avut grija sa colaboram doar cu profesionisti pentru ca eforturile noastre sa nu fie in zadar.
Pana ne-am gasit oamenii potriviti pentru serviciile de care aveam nevoie am inspectat si testat piata, am cerut book-uri, demo-uri, recomandari, am participat la degustari, am verificat afinitatile dintre noi doi, ca viitori miri si posibilii furnizori de servicii, insa rezultatele finale ne-au smuls zambete, exclamatii, au adus aprecierea invitatilor si am legat noi prietenii.

De aceea, tin sa ii mentionez pe cei care ne-au ajutat sa traim clipe de vis:
servicii foto ( Foto&Art Oradea Cristian Szatmari) / servicii video (Impress media Serban Cartis) / servicii muzicale ( MC/DJ Mihai Dacin si formatia Nataliei Selegean) / aranjamente florale (designer floral Eliza Neculau) / ansamblul artistic Crisul (ne-au oferit un regal de dansuri populare romanesti, tiganesti si franceze) / trupa de dans a Hanului Pescarilor (costumati in fracuri si jobene au dat dovada de maiestrie in ale dansului) / perechile de copii dansatori profesionisti din cadrul clubului de dans Exclusive Oradea (au intretinut atmosfera cu o suita de dansuri de societate) / echipa de la American Desserts pentru tortul delicios si aspectuos de care am avut parte / make-up artistul Janina Boc si creatoarea de bijuterii Ana Zaporojan (le multumesc pentru ca m-am simtit ca o diva).

Multa lume ne-a intrebat, dupa nunta, cat ne-am stresat cu organizarea, insa le-am explicat ca exista un mare avantaj cand lucrezi cu profesionisti, cu oameni care pun pasiune in ceea ce fac: le spui care sunt asteptarile tale, au loc discutii si apoi totul se leaga snur. Mai mare stres a fost pana i-am gasit, fiindca dupa-aceea pur si simplu ne-au ajutat sa ne indeplinim toate dorintele, oricat de atipice erau ele. De exemplu, pentru a avea o pereche de pantofi asa cum imi doream (cu asimetrie de culoare, cu toc inalt insa foarte comozi), am ajuns in atelierul Coca Zaboloteanu (Bucuresti) care imediat a inteles ce imi doresc si in doua saptamani mi-a creat pantofii. Rezultatul? O nebunie de culoare, jocuri de asimetrie (tocurile si baretele de culori diferite), o pereche de pantofi pe care as purta-o si in somn, atat mi-e de draga. 

Pantofi mireasa colorati nunta Oradea Andrea si Mihai

In articolul urmator va vom prezenta povestea rochiei de mireasa si ultimele pregatiri pana in ziua dinaintea nuntii, asadar urmeaza o multime de lucruri interesante pe care nu le puteti pierde.

Pe curand, Andrea si Mihai

Opinii (0)

Adauga opinia ta: