Fotografii targ nunta Top Mariage&Events
Articole locale

Fotografii targ nunta Top Mariage&Events

de

In perioada 01-03 februarie 2013 a avut loc a cincea editie a targului de nunta Top Mariage & Events, editie incununata de succes daca tinem seama de numarul mare de furnizori si vizitatori care au trecut pragul targului de nunta din acest an.

Oferta a fost una foarte variata, fiind prezenti furnizori din toate domeniile cum ar fi nelipsitele agentii de decoratiuni, firme foto/video, firme de sonorizare, saloane de rochii de mireasa, saloane de coafura si machiaj, cofetarii, florarii, etc.
Viitorii miri care au vizitat targul din acest an cu siguranta au gasit oferte pe placul lor si au avut ocazia sa achizitioneze produse si pachete de servicii la preturi promotionale.
 
Asa cum ne-au promis, organizatorii au pregatit si o zona de show cu prezentari de moda si evenimente muzicale astfel ca atmosfera din cadrul targului de nunta a fost foarte animata.
 
Prezentare rochii mireasa targ nunta Top Mariage Oradea 2013
 
Primavara a ajuns mai repede la targul de nunta Top Mariage & Events prin decoratiunile si aranjamentele pline de culoare expuse de agentiile de decoratiuni si florarii din Oradea.
 
Aranjamente florale de nunta cu zambile targ Top Mariage Oradea 2013
 
Nu s-au lasat mai prejos nici laboratoarele de cofetarie care au realizat adevarate opere de arta comestibile care au incantat privirea vizitatorilor.
 
Torturi de nunta targ Top Mariage Oradea 2013
 
Va lasam in continuare in compania fotografiilor din galerie, pentru a va face o idee cat mai buna despre cum s-au desfasurat lucrurile in cadrul celei de-a cincea editii a targului de nunta Top Mariage & Events Oradea 2013.

Superbele fotografii din galerie au fost realizate de talentatul fotograf profesionist Cristian Szatmari - FotoArt, caruia ii multumim pentru excelenta colaborare.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: